středa 12. října 2011

True love

Miluju tyto boty. Zamilovala jsem se do nich. Měla jsem v nich strašně bolavou noc na party, kdy mé nožičky bolely, protože nejsem zvyklá chodit na podpatcích. Mají 13cm. Ale stejně je miluju. Udělám z nich asi takzvané barové boty : do baru taxíkem, tam sedět s nožkou přes nožku, a zpět opět taxíkem. Tak se zbavím bolesti. Ale v tuto chvíli jsou moje číslo jedna.
(A na těch fotkách vůbec nevypadají tak krásně jako ve skutečnosti)


I´m fall in love with this shoes. I love them. I had a tough night with them when I was in the club, because my feet were hurting so much, but nevermind. I still love them.




7 komentářů:

  1. jsou vážně krásné, fialovou barvu miluju takže chválím :)Ale 13cm je vážně dost :D Taky miluju boty, hlavně teda ty podpatkové, ale tady s sebou žádné nemám a tak jsem si před měsícem koupila jedny, ale taky mají dost vysoký podpatek takže jsem ještě neměla odvahu je nikam vytáhnout, i proto, že už jsem na podpatcích přes půl roku nestála, takže taky to budou zjěvně jenom barové botky

    OdpovědětVymazat
  2. ach krasne su! take som zhanala tu na svk.marne.

    OdpovědětVymazat
  3. podla mna su uplne krasne..ja mam takych barovych..och neprimerane vela :D

    OdpovědětVymazat
  4. podla mna vyzerajju super uz aj na fokte:), mohla si dat cely outfit s nimi:) ale 13 cm, to uz je nieco, kolko s nimi merias:)))?

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky:-) tak to mě vážně moc mrzí,že jsem ti to zkazil..ale pokud se mnou stále budeš chtít být v kontaktu,tak se stačí přestěhovat na adresu www.czechblondyn.blogspot.com tam nyní jsem,to je můj nový život...:-) Jinak ještě dodávám,že i já se určitě stanu tvým pravidelným čtenářem,blog máš moc pěkný,jenom škoda,že jsem o něm nevěděl a přišel tak určitě o stovky zajímavých článků...ale což,kdyžtak mrknu do archivu a se zpožděním přečtu:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou božský! Měla jsem podobný problém, nakonec mi to nedalo a já špekulovala, jak to udělat, aby mě nohy nebolely...no a teď na nich protancuju klidně celý večer.

    OdpovědětVymazat
  7. Mám boty s vykrojenou špičkou, jsou kožený a ony se vytahaly, takže jedinou oporu jsem měla, když jsem se opírala o to vykrojený, měla jsem neskutečný puchýře, že jsem se jednou vzula a šla bosa domů. :D Tak jsem si je vypodložila kůží a různýma koženkama a tak. Pomohlo to, možná je to tím, že jsem si je i prošlápla.
    Máš hezký tetování. :)

    OdpovědětVymazat