pátek 7. října 2011

Work

Tady ten příspěvek vždycky otevřu, napíšu zhruba jedno slovo a dojde mi čas nebo síla. Ano, začala jsem pracovat, a je to strašně náročné. Po roce a půl nic nedělání, najednou takový mazec. 

Nakonec to s hledáním práce bylo jednodušší než jsem čekala, ale bylo to asi tím, že jsem prostě měla jen štěstí. Dva dny jsem aktivně roznášela životopisy a třetí den jsem měla práci. 

Napřed jsem roznášela životopisy po obchodech, kde měli napsané, že někoho berou, a pak v pátek jsem to vzala po ulicích, kde je hotel vedle hotelu, vždycky jsem jen řekla, zda jim tam mohu nechat životopis, že hledám práci a bylo. A v jednom hotelu mi pán na recepci říká, že mám skvělé načasování. Že zrovna chtěl dávat inzerát na net, že někoho potřebuje a že mi zavolá. A řekl, že potřebuje někoho na housekeeping. 
Jen co jsem přišla domů, tak mi zvonil telefon a pán - Richard - mi volal, zda mohu přijít v sobotu ráno na pohovor. 
Myslela jsem si, že půjde opravdu jen o housekeeping, tak jsem se na to ani nějak neoblíkala :)
Udělal se mnou pohovor, žasl nad mojí praxí. A pak mi řekl, že moje angličtina je na housekeeping moc dobrá. 
A tak jsem dostala po prvním pohovoru práci. 
Takže v tuto chvíli dělám servírku, barmanku. Ale - pokud všechno půjde dobře, tak bych měla začít pracovat na recepci. Což by bylo skvělé. 
Pracuji v hotelu Glendevon
O náplni práce zase až seberu síly :)





2 komentáře:

  1. tak to gratuluju k práci. Já bych si něco takového taky představovala pro mě, ale když říkáš, že je to celkem fuška, tak teda nevím nevím...no jsem zvědavá, co nám pak napíšeš k náplni práce :) Mějte se pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to ti moc gratuluji,to je dobrá práce ;)
    Páni s tou angličtinou ti závidim,tak asi mluvíš opravdu výborně :)
    Měla jsi štěstí :)

    OdpovědětVymazat