středa 7. prosince 2011

Essence Vampire´s Love

Tak taky budu psát recenzi na Vampire´s love. Sice trošku se zpožděním, protože přeci jen než balík doputoval sem do UK, tak to nějakou dobu trvalo, ale už je tu a já jsem konečně měla šanci taky vše vyzkoušet.

Až na laky a třpytivý pudr mám všechno a dala bych hodnocení 90% ze sta. 10% mi ubírá ten lesk na rty. Ale postupně.


Paleta očních stínů

paletka se mi líbí, je dokonce větší než jsem z obrázků čekala, má zrcátko, houbičkový aplikátor na stíny a 6 stínů. Kvalitu a pigmentaci bych hodnotila asi 5 ze 6. Až na ten růžovo fialový, který jsem nebyla schopna nanést tak, aby byl vidět jsou všechny výrazné a pěkné. S podkladovou bází mi vydržely skoro celý den. Jen ten černý se třpytkami se mi slil v záhybu víčka.



Gelová tvářenka

Ta je dokonalá. Po různých recenzích jsem se jí celkem bála, říkala jsem si, že budu vypadat jako Marfuša, ruce budu mít jako kdybych vraždila malá jehňátka, ale nic takového se nestalo. Ano, musí se jí dát málo, super málo. Jen takovou malinkou kuličku, a rychle rozetřít, hodně do ztracena, ale stojí to za to. Je to má první tvářenka v životě, která mi vydržela celý den, od sedmi od rána asi do deseti do večera. A pořád byla pěkná. Takže trvanlivost 100%. A i tím jak jsem ji rychle rozetřela a dala jí malé množství, tak ani prsty jsem neměla červené. Navíc balení je celkem velké, vzhledem k nutnosti použít malé množství bude zřejmě bezedná (jupí).



množství na jednu tvář

Prášek na řasy

Ten mi způsobil další výbuchy nadšení. Funguje. Co vím k tomu říct. Poprvé jsem si ho naprášila do očí a na několik minut jsem byla slepá, ale pak jsem pochopila jak to dělat. Moje řasy jsou krátké a nepříliš husté. Vážně musím říct, že po použití toho pudru jsem měla řasy výrazně delší, skoro až po obočí. A vypadaly pěkně a přirozeně. Trošku mi sice vadí, že při nanášení kousky prášku padají všude po mém obličeji, ale není to nic co by nespravilo ometení kosmetickým štětcem. Jinak bych to asi nenazývala práškem, jsou to spíš taková krátká jemná bílá vlákna, která ulpívají na řasách a právě pomáhají tomu prodlužujícímu efektu.

To bílé na průhledném obalu jsou právě ta vlákna
Toaletní voda

Ta byla trošku sázka do loterie, protože jsem si ji nemohla učuchat před koupí. Vlastně jsem ji ani v seznamu, co mi koupit neměla. Ale mamka mi pak volala, zda bych ji chtěla, že krásně voní. Tak ji mám a nelituji. Je to zvláštní ze začátku hodně sladká vůně, která se pak rozleží o takové lehce kořeněně-citronové. Já asi neumím popsat vůni. Výdrž má tak 6-8 hodin, takže spokojenost. 


Lesk na rty / barva na rty

Z té jsem celkem zklamaná. Do teď jsem nenašla způsob jak to vlastně nanést, jak to používat a co s tím. Barva je pěkná, mám odstín 2 True Love. Taková lehce do fialova, ale pěkná. Ale na rtech strašně sytá, rozpíjející se, v menší vrstvě dělající mapy, takže nevím no. Ještě jí dám šanci, ale nevím nevím. 


Takže v zásadě jsem velmi spokojená, limitovaná kolekce Essence opět nezklamala a můžu všem jen doporučit. Jinak omlouvám se za fotky, nabíječka na foťák se někam zaběhla, takže je to focené jen na telefon. 

3 komentáře:

  1. How clever! Vampire's love!

    Your blog is awesome! Following you on Google Connect. Hope you can share the love back by visiting my blog and following me too (only if you want too, no pressure!).

    You can also enter my giveaway! Choose a clutch of your own choice from Niche. Anyone, anywhere, we will give you the bag you most desired! http://www.thegirlwiththemessyhair.com/2011/12/holiday-giveaway-open-to-all-readers.html#more

    Much love from Canada
    KD~

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlas s Vampire´s Love, je to pecka. Pro srovnání moje recenze: http://kosmetika-naughtycat.webnode.cz/news/prvni-vune-od-essence-v-cechach-a-hned-je-to-pecka%21-recenze-na-vuni-vampire%C2%B4s-love/

    OdpovědětVymazat