středa 14. prosince 2011

True Blood

Tak a mám novou seriálovou závislost. True Blood. Už jednou, kdysi dávno, jsem viděla první díl. A vůbec mne nebavil. Tak jsem dál nestahovala a odsoudila to. 
Ale v práci mi kolega říkal, že je to super, a že se mi to určitě bude líbit, že to mám zkusit znova. 
Tak jsem to zkusila a nelituji. 
Za týden jsem shlídla všechny čtyři série a jsem nadšená. Je to zase upírský seriál. Opět, kromě upírů jsou tam další bytosti jako čarodějové, vlkodlaci, pumodlaci, víly, a tak. Ale rozhodně to stojí za to. 
Oproti třeba Twilight nebo Vampire Diaries je to plné násilí a sexu a rozhodně to není tak něžné a romantické. A proto mě to baví. Je to zase něco trošku jiného. Má i vysoké hodnocení na csfd, což je těchto seriálů celkem neobvyklé.  
Ze začátku jsem měla problém s tím, že se mi postavy vzhledově nelíbily. Já potřebuji, aby se mi ve filmech herci prostě líbili. Aby byli hezcí. A tady mi přišlo, že nejsou. Ale nakonec jsme se taky zamilovala. A na úplný konec jsem dokonce i přidala nového kandidáta na mého manžela do seznamu. Protože Eric je prostě strašně sexy bad guy. A Godric taky není vůbec k zahození. Takovej zajíček. 

----

Simply - I love True Blood and Eric. Watch it and you will see :)

Můj nový manžel Eric



Přidat popisek

Godric



6 komentářů:

  1. jo já mám zatím shlédnuté tři série, protože pak byla pauza mezi 3 a 4 a pak už jsem na to neměla čas...no a Alex (Eric)...na toho ani nemám slov, u mě to byla láska na první pohled!! :D

    OdpovědětVymazat
  2. ja som videla prvu cast a bola super, ale potom som nemohla zohnat titulky a bolo dopozerane, lebo pri Aj som sa trochu trápila. kde si to pozerala, stahovala, v akom jazyku?

    OdpovědětVymazat
  3. Ja jsem to stahovala pres ulozto.cz v anglictine. Ale na titulky.cz pokud potrebujes jsou titulky ke vsem dilum a na ulozto jsou i prvni dve serie dabovane (ja teda nenavidim ceskej dabing :). Na vsechno se divam jen anglicky, ale fakt ke vsem dilum titulky jsou.

    OdpovědětVymazat
  4. ja neviem, mna tie vampír veci moc neberú :(

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. ďakujem!
    Idem to omrknúť!hľadala som v nesprávnych vodách :)tiež nemám rada dabing, akosi si neviem žiaden film, ani seriál dobre vychutnať. snažím sa odpočúvať, ale pri niektorých seriáloch to s titulkami ide ťažko a slovenský dabing inak býva niekedy riadna šupa :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mě ty první díly moc nebavily, ale teď je to můj nejoblíbenější upírský seriál :) A nejvíc se mi líbí Godric, škoda, že se tam objevil jen tak krátce.

    OdpovědětVymazat