pátek 18. listopadu 2011

Challenge accepted

Mám spoustu novinek, ani nevím, co dřív psát a ani nevím jak to vše dát dohromady. Takže to asi bude na několik dílů.
Moje náplň práce se od minule celkem změnila. Po asi měsíci a půl jsem měla školení na práci na recepci, kdy jsem oslnila všechny okolo tím jak mi to šlo (musím se pochválit). A tím dnem mi skončil housekeeping - jupí a místo toho jsem povýšila na recepci.
Musím říct, že z recepce mám trošku stres. Není to o tom, že bych nevěděla, co mám dělat. To vím, s většinou věcí mám zkušenosti, takže o tom to ani moc není, ale spíš nenávidím zvedání telefonu. Protože musím uznat, že ne vždy přesně rozumím. Jakože vždy pochopím, co ty lidi chtějí, ale někdy ne úplně 100% přesně, takže se mi stalo, že jsem třeba odpověděla na něco jiného, ale není to tak hrozné. Ale preferuji osobní jednání nebo nejlépe po mailu - to mám čas si to hezky rozmyslet a zkontrolovat. Ale asi je to dobré, protože v zásadě mne Richard chválí.
Jinak pořád ještě servíruji jídlo, ale to mne teď celkem baví. Protože máme vánoční pobyty pro staré lidi, a s nimi se krásně pracuje, jsou velmi hodní, milý, a dávají pěkné spropitné.
Akorát už jsem teda měl třikrát vánoce, třikrát nový rok a ještě dvakrát mne to čeká. Každý den koledy, všude vánoční výzdoba, ale tak co už :)
A pak mám ještě daleko větší novinku, ale tu si schovám na další článek, protože je to zatím ještě tajemství :) Tak se těšte.

naše vánoční jídelna

7 komentářů:

  1. jo jo Vánoce se pomalu ale jistě blíží. Já když už razím do centra Londýna, tak tam už je povětšinou taktéž Vánoční výzdoba a minulý víkend jsme byli v kavárně a už tam hráli Vánoční písničky, tak to na mě taky úplně dýchlo ta atmosféra. Tak hlavně, že jste tam spokojení. Jsem zvědavá na to "překvapení" :)

    OdpovědětVymazat
  2. krasne ju mate vyzdobene!
    Inak pozyvam ta k sebe na giveaway kde vyhra je taska plna darcekov, zucastnit sa mozes tu:
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/2011/11/second-international-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Hi,

    I was looking for interesting blog to follow and I found yours.
    I hope you can visit and follow me too! See you on my blog!

    Have a great day!

    Regards,
    Rene

    OdpovědětVymazat
  4. nice blog!! I really enjoyed this post!
    new post on my blog!
    Take a look and if you like follow me, I’ll be waiting for you: http://keepintouchwithfashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to gratuluji, musí to být fajn změna. Já dělala tři měsíce housekeeping na lodi pro anglický důchodce(ráno od půl osmý do půl třetí a pak večer od půl sedmý do devíti) a po těch třech měsících a žádný naději na změnu pracovní pozice jsem s tim sekla a vrátila se do Čech :))

    OdpovědětVymazat
  6. To zni skvele! Mela jsem podobnou praci a naopak u toho stresu se clovek nejvic nauci! Uvidis, za chvilku budes profik :-)

    OdpovědětVymazat