sobota 14. ledna 2012

My job

Omlouvam se za nepritomnost diakritiky, ale jsem v praci a nejak neumim dat na aglicke klavesnici hacky a carky. Takze pro tentokrat proste hacky a carky nebudou.

Od 1.1.2012 zacala ma nova prace. Moje pozice se jmenuje velmi komplikovane a to: marketing assistant, duty manager and senior receptionist. Neptejte se me, proc to nema jeden nazev dohromady. Asi aby kazdy videl, ze zvladam nekolik funkci naraz.

Napred jsem mela byt jen recepcni. Coz mi vyhovovalo, a i tato nabidka mne velmi potesila. Jenze o par tydnu pozdeji prisel Richard (majitel hotelu a muj sef) s tim, ze by chtel abych byla primo ve vedeni hotelu a zaroven mu i pomahala s marketingovymi vecmi. Takze jsem se dostala behem tri mesicu na nejvyssi pozici, ihned po majiteli a jeho dceri (Richard a Hazel). Byla jsem dost vyvalena, protoze takovou nabidku jsem vazne necekala. (Porad o sobe smyslim jako o 'nejake holce se spatnou anglictinou'). No, ale stalo se.

Takze ted koncim muj druhy pracovni tyden.

Uz jsem toho zvladla spoustu :) Asi i vic nez jsem cekala. V podstate mym prvnim a velkym ukolem bylo/je tady tomu dat nejaky rad. Protoze oni tu jaksi funguji tak nejak, ze se vse dela na koleni jak to prijde, na vsechno se rika 'ano' a az pak se resi jak se to udela. Takze tu trosku v tuto chvili vsechny stavim do late, vcetne samotneho Richarda :)

Uz jsem i zvladla vest oba nase hotely uplne sama, kdyz byl Richard na par dni v Londyne a hotely stale stoji . Je fakt, ze zatim moc nemuzu rikat 'hop'. Protoze ted je tu velmi mrtvo, jako kazdy leden, a nic moc se tu nedeje. Ale aspon mam cas si vsechno vyzkouset, osahat a zapamatovat si. Protoze abych pravdu rekla, tak toho neni zrovna malo a kazdy den mam papir popsany otazkami nebo nesrovnalostmi. Ale dostavam se do toho.

Obcas se sama divim, ze toto vsechno zvladam anglicky a jeste mi nikdo nerekl, ze mi nerozumi a ze ma anglictina je strasna a bavit se se mnou nebude :D

Kolikrat tak premyslim, jak lidi rikaji, ze nemuzou  najit praci, ze nemaji na lepsi pozici a podobně. A já si myslím, že všechno jde, když se chce.

Na Silvestra na recepci asi ve tři ráno :)

5 komentářů:

  1. Very nice:) I'm inviting you on my blog:)

    OdpovědětVymazat
  2. I like your photo!

    follow me and I'll do it too!

    <33
    http://atevazilerd.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Téda to zní dobře,... mě za rok taky čeká hledání práce,... přeju hodně štěstí at te práce baví

    na mém blogu zrovna probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčatnit :-) http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji :) Musim rict, ze prave me fakt bavi, je to super.

      Vymazat