čtvrtek 8. března 2012

Glendevon - Funny stories 3 / part 2

Budu navazovat na historku s nevychovanou spanelskou pani.
A premyslim jestli je tato historka spise vtipna nebo smutna.
My mame check out v 10 rano. Vsem to rikame, vsichni to vedi a vetsinou neni zadny problem. Obcas, kdyz nekdo odjizdi hodne brzo rano, tak nam to den predem prijde rict a klice papk proste necha na pokoji. Byl den kdy pani odjizdela. A bylo asi 12 hodin a ja jsem porad nemela klice, tak uz jsem v tom videla nejakou zradu. Sla jsem se pokoje podivat, ten uz mezitim holky uklizecky cely uklidily, ale klice nenasly. Ja jsem si naivne myslela, ze nam je proste sbalila a zapomnela vratit. I to se obcas stava, ale musim rict, ze vetsinou lidi se sami ozvou, nebo kdyz je kontaktujeme my, tak klice obratem poslou zpet jeste s omluvami.
Takze jsem 'nasi drahe' Marii napsala takovy pekny email, ze asi omylem nam klice zapomnela dat a zda by byla tak hodna a mohla je poslat, nebo v pripade, ze je stale jeste v B'Mouth nam je donest. Na odpoved jsem prilis dlouho necekala. Prisla jedna veta - vzali jste mi moje veci a nevratili mi je. Coz mne, musim rict, dost nadzvedlo ze zidle. To jeste podotykam, ze kdyz zmizela minule, tak taky i s klicema.
Tak jsem ji na to napsala opet velmi slusny email. Prikladam jej v anglictine, jen s hrubym prekladem:
Dear Maria,
you had left all your stuff in the room and did not pay for the room.
So we packed all your belongings and stored it in the hotel more than 3 months. You did not let us know when you want to pick it up or anything, so we just threw it away after 3 months. We could have charged you for storage or for room but we did not.
So we highly recommend you to send our keys back.
Regards,
...
(Maria, odesla jsi a nezaplatila za pokoj. Sbalili jsme vsechny tve veci a vice nez tri mesice jsme je meli v hotelu. Nedala jsi nam vedet, zda si je vyzvednes, tak jsem je po trech mesicich vyhodili. Mohli jsme Ti nauctovat poplatek za pokoj nebo za uskladneni veci, ale neudelali jsme to).
Proto Ti doporucuji zaslat nase klice zpet.
Musim rict, ze jsem cekala vsechno, jen ne, to co opravdu prislo. Kratka jednoducha odpoved od Marie, ktera ani nepotrebuje preklad: 'FUCK YOU'

4 komentáře:

  1. Zdravíme TĚ!
    máš to tu moc krásný a líbí se nám tu moc a moc!!!
    Jsme Tvé nové fanynky!
    :-):-):-)
    Budeme moc rády když se přidáš k nám na http://handbagforladies.blogspot.com/
    Těšíme se na další posty! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Paní se nezdá.Tohle asi jinak nepotřebuje slov....
    Jinak historky piš,právě jsem tě náhodou objevila a máš fajn blog..:)

    OdpovědětVymazat
  3. cozeee?tak to je ako fakt huste:D

    OdpovědětVymazat