pondělí 5. března 2012

Glendevon - Funny stories 3

A opet tu mam pokracovani serialu o zabave v praci. Pokud to nikdo necte a nebavi vas to, tak mi to napiste :)

Mela jsem opet telefon presmerovany na sebe a nikoho uz jsem necekala. Vedela jsem sice, ze tam mame jednu rezervaci, ale vzhledem k tomu, ze byla psana stylem prijedu asi ve stredu nebo mozna ve ctvrtek, a kdyz jsem se tuto osobu snazila jakkoliv zkontaktovat, tak vubec neodpovidala a nekomunikovala, tak jsem predpokladala, ze si to rozmyslela.

Sla jsem tedy spat a asi ve dve rano mi zacal zvonit telefon = maly vybuch u me hlavy. Tak jsem to zvedla a na druhe strane se ozvala nejaka velmi spatne anglicky mluvici zena, ze ona ceka, ze ma rezervaci a jako na recepci nikdo neni. Tak jsem na ni nevericne jen vybalila: '' A to jste jako prijela ted?'' Musim jen podotknout, ze se nestava aby lidi bez ohlaseni prijizdeli takto v noci, stalo se mi to zatim jednou, a to byl pan neskutecne mily a hodny a jeste mi dovezl cokoladu, ze jsem na nej cekala a musela jsem byt vzhuru.
Takze jsem pani rekla, ze si ma pockat nez vstanu. Pro me to znamena vstat z me teple postele, prevlict se, jit do druheho hotelu, coz je sice jen pres ulici, ale uz to ze musim ven je hruza a cloveka zacheckovat.
A nastala ta prava jizda, kdy se se mnou pani zacala smesici anglictiny a spanelstiny dohadovat, ze ona prece nebude platit za noc ze stredy na ctvrtek, protoze uz je ctvrtek. To jsem myslela, ze ji necim prastim. Tak jsem ji oznamila, ze taky muze platit poplatek za nocni check in (nic takoveho nemame, ale to ona nemohla vedet), ktery je £40, tak at si vybere.
Kazdopadne nerekla ani dobry den, ani dekuji, ani prominte, ze jsem vas vytahla z postele, nic. A te madam je mimochodem tak okolo 50, takze uz by mela vedet jak se chovat. Pote jeste nekolik behem nekolika dni prisla s velmi vaznymi problemy - jakoze na pokoj potrebuje lednicku - ma dva dny do odjezdu.
A pak tady spanelsky nadavala Richardovi. Ona totiz tady ta pani tu uz jednou byla, nekdy v lete. A jednoho dne prostě zmizela, nechala plnej pokoj věcí a vzkaz, že jela na dovolenou, že se za tři až čtyři týdny vrátí. Jenže za pokoj dopředu zaplaceno neměla, na telefony neodpovídala.
Takže jsme její věci sbalily, do vánoc čekaly v pytlích na ni, jenže se neukázala, takže o vánocích se vše dalo na charitu.
A teď si paní vzpoměla, že věci chce, a když jí Richard řekl, že už je nemáme, tak se právě začla strašně rozčilovat.
A nakonec ma historka jeste pokracovani...

4 komentáře:

  1. Tak šup sem s pokračováním:-)

    http://anns-fashion-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Alushko,
    úplně mdlo je mi z takových lidí. Bohužel se s nima člověk setkává úplně všude a je vážně jedno, jestli jim je dvacet nebo padesát (bohužel vyšší věk neznamená, že by se někteří jedinci UŽ naučili slušně chovat). Lituju Tě a popravdě řečeno bych takový ženský zatrhla přístup k vám, protože tohle chování je skandálos grandos! ;-) Na pokračování jsem zvědavá (anebo na něj už nemam nervy?!) ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Já vím, že to není vtipné, ale prostě mě to rozesmálo. Samozřejmě s tebou soucítím, i já jsem několik let pracovala na recepci v hotelu, ale tohle se mi teda ještě nestalo. Ale zase se tam staly jiné věci :) Četla sem samozřejmě i ten další článek, a teda pfuuuu no, toje děs... asi všichni španělé takovýhle nejsou, aspoň doufám, ale žiji ted skoro dva roky ve Španělsku... no a mám na ně "už" trochu jiný pohled. Všeobecně španělé neumí jazyky, a hlavně starší ženy jsou hrozně arogantní...Tak ti přeju ať už se vám to s tou paní nestane, resp.už jí neubytovávejte.
    Denusch
    Zvu tě samozřejmě i na můj skromný blog
    http://denuschas.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat