čtvrtek 8. září 2011

Bournemouth – práce

Dopředu se mi nepodařilo si domluvit žádný pohovor. Nějak jsem v inzerátech nemohla ani nic, co by se mi líbilo najít. Takže budu roznášet životopisy všude, kde to půjde a doufat, že to vyjde.
Měla jsem velké dilema, co si s sebou vzít na oblečení. Tím, že jsem v tuto chvíli ochotna dělat jakoukoliv práci, tak to bylo těžké. Protože jsem myslela na to, co když mne pozvou na pohovor třeba na nějakou tu recepční, tak musím přijít oblečená velmi slušně a reprezentativně. Ale co když to bude nějaká nižší pozice, klidně jako ve Starbucks, nebo klidně jako uklízečka. Na pozici uklízečky by se asi nehodilo přijít jak dámička.
Nakonec jsem to vymyslela něčím mezi. Protože nebylo možné, abych si vzala několik různých druhů oblečení a podle situace se převlíkala. Takže mám klasické úzké černé kalhoty, bílý top s krátkým rukávem a černé lehké, vypasované sáčko. A podle příležitosti jen změním boty a to buď černé baleríny nebo lodičky. Toto mi přišlo jako takový nejlepší kompromis. Tak snad mi to přinese štěstí. Je taky možné, že zatím žádný pohovor nebude a bude až za ten týden, kdy se tam nastěhujeme. To už to pak nebudu muset tak řešit, protože budu mít všechny věci s sebou a budu se moci převlékat dle libosti.

5 komentářů:

  1. prace se tady nedá nají je to v prdeli

    OdpovědětVymazat
  2. Dle mich skušenosti,co se tyče Bournemouthu,Pool se work najit neda.Roznašeni CV je drahá zaležitost.Za ty roky co tady žiju Jsem jich roznes tisice a kde skončili v koši.a nemluvě o poslanejch odpovědi na internetu.Me skušenosti jsou co se tyče hledanim práce velmi špatne.Dokonce Jsem se stim setkal když mi było několikrat napsano i osobně naznačeno že Jsem ten ste skurvene komunisticke česke republiky.Hodně se tady setkavám stim že jim vadi že Jsem Čech.Je tady plno Polaku a rači je zaměstnaj.Ty budou dělat i za hovno a jejich odpověd je mi si to vyměnime za zlotuvky a sme spokojeny.Oni maj vyhodu že nemusej platit jako češi socialni a zdravotn,každej měsic.Pokud ho neplatiš rostou ti v čechach dluhy.

    OdpovědětVymazat
  3. Rad se poznam s čechama v Bournemouth,pište na vykycaby@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. aji jaa FB Tomas Vavricek {[mam profilovku cernej ctverck}] takz hledam praci v BRMT

    OdpovědětVymazat
  5. Seznam pracovnixh agentur, kde se da sehnat prace v Bournemouth a okoli maji tady: http://bournemouth.cz/pracovni-agentury-v-bournemouth-poole-christchurch/

    Z vlastni zkusenosti doporucuji Rubicon people v Poole anebo Team Jobs.

    OdpovědětVymazat