čtvrtek 1. září 2011

Essence 2




Protože jak jsem zjistila těch věcí nebylo úplně pár a nějak už mi v předchozím článku nešly nahrávat fotky, musela jsem to rozdělit na části dvě :)


Krome gelových linek jsem si ještě koupila linky ve fixe. Ty běžně používám, používám je ráda. Přijde mi, že s nimi linku udělám vždy hezkou. Měla jsem vždy od Bourjois, tak jsem se rozhodla, že zkusím tyto, protože se mi líbil jejich hrot. Je zkosený, není do špičky, takže se dá pěkně regulovat tloušťka linky. Ale... Linky mají jedno velké ale a to barvu. Od něčeho, co se jmenuje Carbon Black bych opravdu čekala sytou černou barvu. Linky jsou dost vybledlé, skoro jako vyschlé, takže toto bylo z celého nákupu asi největší zklamání. 
barva linek


Po pár dnech jsem ještě dokoupila dvě další věci. Proto i jiné fotky, protože první várku už jsem měla nafocenou a neměla jsem čas dofotit k tomu zbytek. 
Koupila jsem si pěnový make up. Normálně používám pěnový make up od L´Oréal Matte Morphose, který mám ráda vyhovuje mi. Musím říct, že tento je celkem srovnatelný, co se výdrže týče. Nemá moc výběr odstínů, jen tři. Vybrala jsem odstín 1 matt sand. Rozdíl vidím v tom, že po nanesení make up od Essence není tak přirozený, dělá mi trošku masku, takže si musím dávat hodně pozor na množství a také mi víc vysušuje pleť. Jinak jsem naprosto spokojená. 


Poslední věcí, co jsem koupila byl tento žlutý lak. Sháněla jsem nějaký krémově žlutý. Tento je sice více perleťový, ale vypadá moc pěkně. Dobře se nanáší, v jedné vrstvě už kryje, ale dělá trošku pruhy, ve dvou vrstvách je perfektní. 

4 komentáře:

  1. jee dalsia co je v uk/irsku:) no sa nazbierame pomalicky:)no ale ja som tu len mesiac a pol cize to prehanam...ale to sa zmeni...uz mam dietku:D:D
    a co tam robi?ako aku pracu?

    OdpovědětVymazat
  2. aha au pair..jee aj ja mam dve deti,Emmu (15) a Ethana (9),ale mam toho na robenie teda omnoho menej ako ty..nemusim zehlic co je uzasne lebo raz som sa nudila tak ze teda pozehlim...ee nie moc dobry napad...a Karin-ich mama je cely den v praci,Emma v skoel a potom na konoch a jedine Ethan tu je poobede a ten pozera tv alebo sa hra na pc...ale nema to zakazane cize perfis:D

    OdpovědětVymazat
  3. jee tak to je super,ta moja je tiez velmi dobra...az necakane:Dto je super a priatel je anglican ci cech..skoda ze ten moj nechce odist zo slovenska :(

    OdpovědětVymazat
  4. no uvidime ze ci pride ale asi skor nie:(

    OdpovědětVymazat