pondělí 19. září 2011

Mini shopping post

Potřebovala jsem si udělat malou radost, abych nebyla ze všeho v takovém stresu. Tak jsem zase, jako vždy, zamířila do H&M. Šla jsem tam pro jednu určitou věc, a to náramek, kterým jsem se inspirovala na blogu u Abbey.
Strašně se mi zalíbil. Mají ho v různých barvách. Napřed jsem chtěla černou se stříbrnými přívěsky, pak hnědou, protože hnědou taky teď hodně nosím, od té doby, co mám vlasy na červeno. Ale zase hnědá by se mi nehodila k černé... Nakonec jsem vybrala krémově bílý se zlatými přívěsky a je úžasný. Hlavně teď, když jsem opálená. Ale asi si ještě půjdu pro ten černý.



No, a když už jsem byla v tom H&M, to bych nebyla já, abych ještě něco neobjevila. Kosmetiku s Hello Kitty. A ještě s melounovou vůní. Takže jsem si koupila tělový sprej a tělový krém. Nevýhoda toho je, že to nevydrží vonět. Jen pár minut a pak není cítit nic. Ale zase, když jedno stálo 1,5 libry....


A poslední věc. Řasenka od Bourjois. Řasenky od Bourjois mám ráda. Už jsem vyzkoušela spoustu značek řasenek, od nejlevnějších jako Essence, přes střední jako Max Factor po dražší jako Yves Saint Laurent nebo Dior. Pro mě je ale Bourjois nejlepší. Za málo peněz hodně muziky. Když vyšla na trh novinka s točícím kartáčkem musela jsem ji mít. A už mám druhou, protože mi neskutečně vyhovuje. Krásně prodlouží řasy, neslepuje, a hlavně stačí jedna vrstva a namalovaná jsem velmi rychle. Takže za mne – jednička s hvězdičkou.

4 komentáře:

  1. tak to jsem ráda, že jsi náramek sehnala :) Taky pořád uvažuju, že si pořídím ještě nějaké další v jiných barvách...:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten náramek bych asi potřebovala, ještě, že se v blízké době do HM nedostanu.. Jinak Hello Kitty kosmetika, měla jsem přesně stejné tělové mléko a sprcháč k tomu.. Docela to i vydrželo, ne tak intenzivní vůně, ale jemný závan tam furt byl..

    OdpovědětVymazat