úterý 13. září 2011

Tattoo and piercing

Miluju tetování a piercing. Být na mě tak jsem jak omalovánka. Od hlavy až k patě. Někteří, by to ale nepřežili, že mami??
První piercing jsem si nechala udělat asi ve dvaceti, takže to nebyl žádný pubertální úlet. Nechala jsem si propíchnout jazyk. A zjistila jsem, že to ani nebolí, ani nic jiného. Naopak, že je to super pocit. A tak jsem se začala nechat propichovat víc :)
Jednoduše, mám/měla jsem 12 piercingů (uši nepočítám :) a 4 tetování. Některé piercingy jsem časem vytáhla a nahradila nějakými jinými. 
Mám ráda trošku originálnější místa. 
Takže i proto jsem se zamilovala do mikrodermálních implantátů. Dají se dát kamkoliv. Takže mám jeden pod klíční kostí, mezi prsy a na dalších místech, která radši nebudu zmiňovat :)
Taky v pupíku mám piercing v dolní části, ne v té horní jak je obvyklé. 
Na tetování jsem čekala dlouho. Dlouho jsem rozmýšlela, co a kam chci. Nechtěla jsem nic ohraného.
Moje první tetování byl nápis pod prsem. 
Pak následovaly hvězdičky na nárt. Ano, hvězdičky na nártu je jediné moje tetování, které jaksi nic nevyjadřuje. Které mám, protože se mi to prostě líbí. 
Dále mám 6 hvězdiček na zespodu na zápěstí. To už pro mne význam má. 
A poslední, největší, je velká žirafa na mých zádech. 
Teď mi jeden kanadský malíř navrhla pokračování mého tetování na zápěstí, takže ho časem nechám rozšířit. Zatím neřeknu, co to bude. Protože je to čistě můj návrh a nechci, aby ho třeba někdo zkopíroval. 

Žirafa na zádech

mé první tetování a piercing břicha

detail

Noha

tetování na zápěstí, které budu rozšiřovat

12 komentářů:

  1. koukám, že jsi taky tak trochu "úchyl" na hvězdičky co?? :D Já měla první piercing asi ve 14-15, už si ani nepamatuju a pak jsem si propichovala ještě uši, ale to už sama doma. Mám v plánu i tetování, už strašně dlouho, ale pořád jsem se rozmýšlela co a kam, protože chci aby to mělo pro mě nějaký význam. Tak teď už vím co a kam a taky už to není jen jedno, ale za tu dobu jsem si jich vymyslela plno, tak snad se k tomu někdy odhodlám a zajdu se nechat někam potetovat :D Nebyla jsi se tetovat tady v Londýně někde?? Jen jestli by jsi mi nemohla něco doporučit, protože tady sice narazíš na tattoo salon na každém rohu, ale zase tu tomu tak nevěřím a nechcu vlézt někam, kde mi to udělají hnusně :(

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, mám taky ráda hvězdičky. Teď už jsem je teda celkem přestala nosit na oblečení, ale dřív jsem měla hvězdičkové úplně všechno.
    Jé, uši jsem si taky propichovala sama doma, to jsem do počtu piercingů ani nepočítala, to je samozřejmost :)
    V Londýně právě vůbec nevím. Chci si taky nechat udělat další, ale právě taky vůbec nevím kam jít. Mám z toho dost strach, jít jen tak někam.

    OdpovědětVymazat
  3. ja som mala prvy piercing v 13 a nazbierala som ich 6 ale teraz uz nemam ani jeden mno :) no a tetovanie si prave videla..a na dalsie sa uz nechystam..mozno ked sa mi za veeela rokov narodi babco tak si dam prve pismeno mena vytetovat este neviem kam :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si nechala první tetování udělat loni před létem (ano, rozumná doba, haha.. podotýkám, že bez problémů) a teď, až udělám státnice (pokud je udělám), tak chci další.. A díky tobě přemýšlím o těch mikrodermálních implantátech.. A co ta žirafa na zádech, nebolela?? Chci si totiž nechat tetovat právě záda a u kosti to sakra bolí..

    OdpovědětVymazat
  5. jéé ten pupík máme uplně stejně =) líbí se mi, jak je to originální

    OdpovědětVymazat
  6. Chci se zeptat jak moc tě bolelo to tetování pod prsem,chystám se na něco podobného a všichni mě odstrašují a odrazují,že na těch žebrech je to docela síla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me nebolelo vubec, spis to lechtalo. Takze za me to neboli ani trochu.

      Vymazat
  7. Ahoj, vůbec nevím, jak je tenhle blog starý, nějak jsem ho nestudovala,ale zaujal mě tady dotaz ohledně tattoo v Londýně, pak jsem sjela nahoru a vidím, že tu máš napsáno, že bydlíš v Bournemouth . Já bydlím hodinu od Brounemouth, teď v sobotu tam jdeme někam pařit, mám narozky. Nicméně kdybys měla zájem hodit řeč, optala bych se na to tetko pod prsou. Já mám jedno nad zadkem jakoby přes bok a to bolelo tak normálně,v celku příjemně. Teď právě plánuju na druhý bok ale výš a od podprsa haha tak pročítám komenty, jak moc budu křičet :)) Můj mail Tekkita@seznam.cz Kdyžtak napis, see ya

    OdpovědětVymazat
  8. slečno, odkud máte podprdu ? Je skvělá, kinak hezké tetování pod prsem ;)

    OdpovědětVymazat