neděle 19. února 2012

Bershka

Tak zase budu delat trosku reklamu zdarma jednomu obchodu.

V CR jsem Bershku nikdy nemela nejak uplne v lasce. Prislo mi, ze obleceni je spise takove dost sportovni, kvalita nic moc, a bez slev, na to, ze to neni zadna 'znacka', dost drahe.

Tady v UK jsem si v Bershce poridila par tilek a pak upadla do zapomneni. Az ted kdyz jsem potrebovala nejake pracovni kalhoty s nizkym pasem, protoze proste nesnasim vysoky pas, takze se stale drzim bokovych kalhot, jsem nahodou narazila na eshop Bershka.

Po projiti jejich stranek se mi strasne moc veci libilo, ale nebyla jsem si uplne jista, jak to bude vypadat ve skutecnosti. A musim rict, ze vse predcilo ma ocekavani. Pred vanocemi jsem se rozhodla si objednat dve kosile a kalhoty. A stalo se neco, co se mi jeste asi nestalo. Kdyz veci prisly, vypadaly lepe nez na obrazku.

Veci jsem objednala v nedeli v noci a ve utery v dever rano jsem je mela doma. Takze rychlost dodani primo bleskova.
Perfektne zabalene, v plastovem sacku, potom v krabici a kazdy jednotlivy kus jeste v dalsim sacku. A vsechno mi sedelo. Poprve jsem si objednala kalhoty a kosile pres internet, a sedi to jak se me site.
Takze nakonec jsem delala po vanocich jeste jednu objednavku. A pak ve slevach jeste jednu. A se vsim jsem naprosto spokojena.


6 komentářů:

  1. Já jsem si tam jednou koupila kalhoty a tričko a tím to také skončilo:-)... V ČR opravdu nic moc a nikde v cizině jsem Bershku neviděla:-)

    http://anns-fashion-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký článek :)
    PS: kde uoravuješ ty fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj, chci se jen zeptat , jak se objednává přes ten internetovej obchod? Nějak to nemůžu pořád najit, diky :) ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni nemaji eshop pro Ceskou Republiku, takze pokud nezijes v zahranici, tak se ti online objednat nepodari.

      Vymazat
  4. Pěkný článek. Já se do Bershky chystám tento týden do Polska. Doufám že tam ještě budou slevy. Snad si tam něco pěkného nakoupím. :)

    OdpovědětVymazat