pondělí 19. prosince 2011

New flat

Tak, zase jsme se stěhovali. Tentokrát snad už naposledy na dlouhou dobu, protože už mě o moc nebaví. Máme věcí jako malý cirkus a pořád balit a převážet a přenášet a vybalovat je poněkud náročné.
Přestěhovali jsme se do hotelu. Ano, jako v americkém filmu, bydlíme nastálo v hotelu. No, dobře je to trošku jinak. 
Jak už asi všichni víte pracuji v hotelu. A majitel hotelu=můj šéf=Richard, vlastní dva hotely. Naproti sobě, jen přes malou ulici. Jeden hotel - ten hlavní, je velký, s restaurací, barem, třemi a půl hvězdičkami a je spíše na krátkodobé pobyty (protože je drahý :). Oproti tomu hotel Babbacombe, je levnější, hodně lidí tu zůstává dlouhodobě, i na několik měsíců. A právě v tomto hotelu, úplně dole, je opravený byt. Oddělený od hotelu, s vlastním vstupem, a sem jsme se nastěhovali. 
Mám to blízko do práce - asi 2 vteřiny, máme to blízko k moři, asi 3 minuty, máme to blízko do centra, asi 4 minuty, máme to blízko do klubu - asi 5 vteřin a máme to tu hezky pro sebe. 
Takže víkend jsme strávili vybalováním, dokupováním nějakých drobností, a taky po zabouchnutí dveří, asi tříhodinovým čekáním na klíče. Ale líbí se mi tady. Fotku bytu přidám až to tu bude trošku zútulněné a vánočně vyzdobené. 
Zatím přidávám fotky jen z nedělní plážové procházky. 

zimní krásné moře

když on se taaak nerad fotí a já ho pořád nutím :-D

tam jak je šipka, tak tam bydlíme 

nenamalovaná, dva dny nečesaná a koukající do slunka = děs :-D

Bournemouth focen z mola

5 komentářů:

  1. tak to je super. Už žádní nepříjemní spolubydlící a máte to jen a jen pro sebe. No co víc si přát!?! :) A úžasná dostupnost všude to už je jen bonus!!

    OdpovědětVymazat
  2. ta prva fotka je dokonala a ty vyzeras tiez super, keby nenapises, ze si sa nemalovala a necesala ani si nevsimnem...a super, ze mate konecne svoje miestecko len pre seba:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. no jo stěhování to jehrůza, to ti ted předVánoci opravdu nezávidím

    OdpovědětVymazat
  4. krásné fotky! a sluší ti to, luxusní kozačky! tvuj život musí být super!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    koncem března se chystáme do Bournemouthu. Moje angličtina je zatím mizerná.
    Nevěděla by jsi o nějaké práci v československém kolektivu ?

    Martin mat214@seznam.cz

    OdpovědětVymazat