čtvrtek 11. srpna 2011

??

Ani nevím jak to nazvat - co mne čeká?  Asi.
Nějak mne toho teď hodně čeká, a pořád všechno odkládám a nechce se mi na to ani myslet. Protože je toho moc. A já vlastně ani nevím, co všechno.

Mám před sebou poslední oficiální tři dny v rodině, s dětmi. Musím říct, že už to trošku odpočítávám, protože už mne to trošku přestává bavit ty jejich prázdniny Kdyby byl školní rok, tak to asi bude jiné Ale takto nemám ani na nic čas, ani nemám čas se nechat jít ostříhat, nic. Navíc Hasna dělá čím dál větší bordel (pardon) a špiní čím dál víc oblečení, takže mám pocit, že přestože čím dál víc uklízím, peru a žehlím vypadá to tu čím dál hůř. 

Příští týden ve středu letíme s Míšou domů, na 14 dní, tak se těším. Už zase mám plánů víc, než dní budu doma, tak to zase nějak všechno musím namyslet, aby se na všechny dostalo :)

Už mám skoro sbalené věci v pokoji. Je zvláštní jak se mi věci za rok tak rozmnožily. Ale je taky zvláštní jak se dá jeden rok života nacpat do dvou kufrů, pár krabic a je to.
Teď už to jen odstěhovat do Surbitonu k Michalovi a přežít to až zjistí, kolik že to vlastně mám párů bot.
Pokud už nenapíšu, tak mne prostě sprachprostě zabil :-D


==


I don´t know how to call this post. What´s going to happen?  Maybe.
Somehow, I have a lot of stuff to do, a still procrastinating everything and I don´t want to even think about it. It´s a lot of stuff, really.

I have last three day with kids and my English family. I´m happy. Because I´m kinda bored. They have holidays, and I still have to be at home with them, and I don´t have any time for me. Hasna makes an incredible mess everywhere and she uses a lot of clothes during the day, so I just still do the cleaning, washing and ironing, and the mess is bigger and bigger.

Next wednesday we are going to go home with Misa, so I´m so excited. I´ve got a lot of plans :)

I´ve nearly packed all my stuff. It´s interesting how much stuff I have. Now, I just need to move to Surbiton for few days. And then I have to survived. Because as soon as Michal finds how many pairs of shoes I have, I´m sure he will kill me.


5 komentářů:

  1. Ja mam napad! ...jdi do obchodu, vsechny boty vymen za o dve cisla mensi a Michalovi rekni, ze jsou pro me :-) Pristi patek mi je dovezes a je to ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. A já mam taky nápad. Tůdle. Moje botičky, moje, moje, moje. Moji milášci :-D

    OdpovědětVymazat
  3. jéé, tak si to doma moc užij :) A už máš nějakou práci sehnanou??

    OdpovědětVymazat
  4. Díky, no práci nemám, my jsme trošku změnili plány. Mám nachystanej príspěvek o našich změnách :)

    OdpovědětVymazat