středa 31. srpna 2011

Essence

Když jsem byla doma neodolala jsem nějakému drobnému nákupu věcí od Essence. Dřív jsem od této značky nic moc nenakupovala, ale až když jsem odjela do Anglie začali mít různé zajímavé věci a mne pěkně štvalo, že jsem si je nemohla koupit. 
V drogérii jsem objevila, že jejich laky a vůbec nehtová řada je super. Bohužel jsem měla jen velmi omezený rozpočet, protože laků mám víc než dost. Ale i tak jsem pár věcí nakoupila. 


Tady s tím bronzerem rozhodně spokojená nejsem. Skoro vůbec nebarví, spíš se jen třpytí, navíc má třpytky celkem velké, které po chvíli opadají, takže tento bronzer za mne ne.


Naopak tento odlakovač má u mne velké plus. Nemám ráda odlakovače, kdy vyplácám půlku lahvičky a nic. Lakuji hodně barevnými laky, takže potřebuji opravdu něco, co funguje. Má i bělící efekt na zažloutlé nehty po lakování a rozdíl jsem viděla. Jeden nehet jsme odlakovala Miss Sporty odlakovačem a druhý tímto a nehet po Essence odlakovači byl vážně hezčí. 


Z laků se speciálními efekty jsem si nemohla vybrat. Chtěla jsem všechny, i ten magnetický. Prostě všechny. Nakonec jsem koupila tři. 
Praskací lak, ten jsem ještě nezkoušela, ale hádám, že to asi nebude moc rozdíl třeba od Barry M, který jsem dala (nevím proč :-D kamarádce. 
Ale z toho třpytkovatého jsem nadšená. Krásně se třpytí, třpytky jsou malinké, neopadávají, dobře se nanáší. 
Třetí lak, který jsem koupila je matovací. Ten se na focení někam zaběhl. A ten se mi nelíbí. Ale ne že by nefungoval, funguje, ale prostě se mi ty matné nehty nelíbí. Na obrázcích jo, na mých rukou ne.


Další věc, kterou jsem si koupila byly gelové linky. A ty teda musím porovnat s těmi od MAC. Upřímně, já si nejsem na 100% jistá, jestli ty MAC nejsou fake. Každopádně, Essence jsou lepší. Jsou více černé, více gelové, lépe se nanáší, jsou takové mokřejší. Ty od MAC mi přijdou moc suché a musím štěteček několikrát načernit než vůbec něco namaluje. Ale zase od Essence se trošku víc rozmazávají, kdežto MAC drží. 

vlevo Essence, vpravo MAC

2 komentáře:

  1. tak už jsi zpět v Anglii nebo ještě ne??
    Jinak já ten náramek kupovala v H&M v Lewishamu nevím jestli je mají všude ještě i když by měli, pokud nejsou vyprodané, ale tam jich měli celkem dost a opravdu v různých barvách
    mě přišívání jmenovek moc nevadí, kdysi jsem i vyšívala, ale to mě moc nebavilo a ty jmenovky nejsou tak hrozné, jednou jsem tu musela dokonce přišívat na kostým pro děti kapsy :D TO bylo teprve utrpení :D :D
    No, opravdu uvažuju, nebo už jsem spíš rozhodnutá, že tady zůstanu, sice ne napořád, i když kdo ví, ale asi tak zhruba ještě rok možná. No uvidíme jak se to vyvine, minimálně do listopadu tady budu a pak se uvidí jak všechno bude, co všechno se do té doby změní. Ale doma z toho moc nadšení nebudou, asi mě vydědí :D :P

    OdpovědětVymazat
  2. jj, uz jsem zpet. Od pondelka. tady do te zimy. I kdyz dneska bylo hezky musim uznat.
    Naramek uz mam, je dokonaly :)
    A chces zustat jako u rodiny, nebo se odstehovat a najit si nejakou normalni praci a bydleni sama?

    OdpovědětVymazat