pátek 12. srpna 2011

Party - day by day

Sabinina party den po dni :)
Všechno se začíná připravovat. 
Ve středu dovezli párty stan, markýzu, nebo prostě něco co má velikost většího rodinného domku. Je pro 150 lidí, a i když to na fotce tak nevypadá, je monstrózní. 
Stavěli to celý den, a ještě ve čtvrtek dopoledne. 
Musím říct, že odvedli dobrou práci, protože když jsem to viděla, tak mi celkem spadla brada. Stan je na dvě části. Jedna je celá potažená černou látku, na látce jsou svítící blikající hvězdičky, v rozích barvu měnící osvětlení, pult pro DJ, disco koule, jakýsi blikající cosi, a taková ta věc, co tvoří kouř. 
Druhá část je zase pro změnu celá bílá, s takovými nebesy, obrovskými lustry, bílými židlemi, barovým pultem, obrovskou lednicí. 
Markýza se staví....

Ze stanu je koberec až domů, takže si hosté nezašpiní nožičky na trávě. To mne potěšilo nejvíc, protože jsem si představovala jak tahají nepořádek domů, a druhá hrůzostrašná představa byla jak se mi boří a odírají podpatky. 
Garáž máme plnou. Ale ne aut jak by se mohlo zdát, ale jídla. Je tam nejvíc největší balení chipsů, který jsem kdy viděla. Je to prostě obrovský balík. Zkusím to v nestřežené chvíli vyfotit. 

2 komentáře:

  1. koukám, že si tvoje rodinka taky nežije tak špatně co :D To teda bud párty :D A k jaké že je to příležitosti? Vím, že už jsi to tu kdesi psala, ale já to zapomněla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Špatně si rozhodně nežijou, vůbec bych se nezlobila kdybych se měla taky tak :)
    Paní má 40. Takže taková malá oslavička :)

    OdpovědětVymazat