pátek 26. srpna 2011

Welcome home Bobble

Do mé domácnosti zavítala krásná nová Bobble. Bobble je recyklovatelná láhev na vodu s uhlíkovým filtrem. Pro mne má úžasný design, na výběr z několika barev, a hlavně a právě má onen filtr. 
Filtr obsahuje aktivní uhlík, který čistí vodu, redukuje chlór a zápach vody. 
Chtěla jsem ji hlavně proto, že v Anglii na některých místech je voda z kohoutku ne úplně pitná. Je hodně tvrdá a vápenitá. Hodně domácností má různé filtry na vodu, či filtrační konvice a podobně. Ale když já jsem někdy tak líná jít si dolů do kuchyně pro filtrovanou vodu. Takže pak si dám vodu z koupelny a mám vyrážku. Takže z Bobble mám vážně radost. Na jejich stránky můžete mrknout zde






Toto není nijak sponzorovaný příspěvek. Jediným sponzorem byla moje babička, která mi láhev dala jako dárek ke svátku. Děkuji babi :)

2 komentáře:

  1. tak to je super, my musíme taky vodu filtrovat a dokonce i na vaření, což mi přijde trošku blbost ale už jsem se přes to přenesla, já v téhle domácnosti "pánem" nejsem, takže je mi to putna. Ale tahle flaška je vážně super, i ten design, musí se skvěle držet...a jak jsem se dívala na e-shop, ani moc drahá není :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, tak to je super lahev, o tom jsem teda ještě neslyšela =)

    OdpovědětVymazat