pátek 29. července 2011

Shopping, sales, shopping, sales, die :)

No, co mám říct, odolávala jsem dlouho. Ale vážně dlouho. Byla jsem zodpovědná, až moc zodpovědná. Nechtěla jsem utrácet, protože musím šetřit. Ale v podstatě tím, že jsem nakoupila ve slevách jsem strašně moc ušetřila. Fakt :)

Tak začnu s tím, co ve slevě nebylo - v H&M jsem objevila úžasnou košili. S dlouhým rukávem, šedou, prostě dokonalou. A košile se vždycky hodí. Ke každé příležitosti. A potřebuji přece nějaké elegantní oblečení.

H&M cena 12,99 libry


A H&M nezklamalo ani ve slevách. No nechali byste je tam? Já teda ne, nikdy. A skoro je mi trapný číct kolik stály, protože budete závidět. 

H&M cena: 3 libry :-)
A poslední úlovek z H&M, je tento lak. Myslela jsem si, že bude víc do fialova, ale je spíš do růžova, ale přiznejme si, že jsem ho koupila hlavně kvůli tomu, že je na něm Hello Kitty. Kdy já už z toho vyrostu?
H&M cena 1,99 libry

A pak jsem objevila něco, co jsem neměla. V Claire´s měli akci jedna slevněná věc + druhá zdarma. Takže to vyhrály tyto dvoje botičky. No, dvoje boty za 5 liber? Boží :)



Claire´s cena 5 liber za oboje
Z New Looku jsem si pořídila asi stodvacátý druhý tube top. Já je prostě ráda nosím. A toto je takový super elastický materiál, už mám takové bílé, černé mi udělalo taky radost.

New Look cena 2 libry
A poslední věc, kterou jsem si teda pořídila z Ebay, a ani se nedá říct, že by byla ve slevě, protože byla za cenu "Kup Teď" jsou nejúžasněji vypadající hodinky na světě.




No, a to se přiznám, že ještě mám zálusk na úžasně modrou podprsenku a k tomu kalhotky, ale Míša říkal něco o tom, že mi to koupí, tak snad :)
Jinak na víkend mizíme do Bournemouth, tak se těším, že se vyvalím na pláž a nebudu nic ale opravdu nic dělat. Ani se nehnu.



====


What can I say? I was waiting so long. Really long. I was responsible, to much responsible. I didn´t want to spend money, because I really need to save. But, actually, because I bought stuff in sales, I saved my money :)

First thing, ok, it wasn´t in sale. But I really need a long sleeve grey shirt. It´s for all occasions. It´s from H&M.

But, H&M has a good sales as well. I wasn´t able to go away without them. I simply couldn´t leave them there. It would be a sin. And I don´t know if I can tell you how much them cost, because you will jealous, a lot.

And last thing from H&M is pink-purple nail polish. Ok, main reason why I´ve bought it is because it is with Hello Kitty. When I grow up?

And then I found something. Claire´s. They´ve had a special offer buy one and get one for free. So I have two pairs of shoes for 5 pounds, isn´t it wonderful?

I have a classic black tube top. I have one in white color and it´s so comfy.

And the last thing which I´ve bought is from Ebay. I can´t say it is from sales. I bought it by „Buy Now“. But it is the most amazing watch I´ve ever seen.

Ok, I have to admit I want to buy an electric blue bra and underpants, but Misa said that he would buy me this, so I hope... :)
We are going to Bournemouth for a weekend, so I will spend all weekend by lying on the beach and doing absolutely nothing.




5 komentářů:

  1. Super, teda takový nákupy , to se opravdu vyplatí....:))zdravím z Řecka...Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. bože tie topánky, umriem a za tie peniaze, och

    OdpovědětVymazat
  3. pěkné věcičky, taky se chystám o víkendu ho H&M tak doufám, že pořídím taky nejaké "nezbytné" věcičky za stejně pěkné ceny jako ty :) Jinak nejvíc mi učarovaly ty hodinky, ty jsou vážně perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  4. tý jo tak takový nákup se určitě vyplatí, ty hodinky to závidím jsou dokonalé

    OdpovědětVymazat